Uit onderzoek is gebleken dat gourmetten nog altijd een populair thuis uit eten feest is. En dat is niet zo verwonderlijk; gourmetten is gezellig en gemakkelijk met familie en vrienden. Natuurlijk wilt u lekker eten en genieten, maar u wilt vooral ook helemaal zelf kiezen wat u op tafel zet. Daarom biedt De Keurslager het ‘nieuwe gourmetten’; compleet gourmetten, geheel naar eigen wens. Geen grote schalen meer maar alles apart op kleine fraaie schaaltjes. Zo stelt u zelf heel  eenvoudig uw gourmetfeest samen en heeft u voor ieder wat wils.

Gourmetschotel Populair

Gourmetschotel Populair

€ 8,75 per persoon - 300 gr. per persoon

  • Biefstuk
  • Kipfilet
  • Schnitzel
  • Hamburger
  • Duitse biefstuk
  • Shoarmavlees
Gourmetschotel De Luxe

Gourmetschotel De Luxe

€ 9,75 per persoon - 300 gr. per persoon

  • Kogelbiefstuk
  • Kipfilet
  • Varkenshaas
  • Gemarineerde kipfilet
  • Pestosteak
  • Mini shaslick
  • Shoarmavlees
Fondueschotel

Fondueschotel

€ 8,75 per persoon - 300 gr. per persoon

  • Biefstuk                             
  • Kipfilet
  • Fricandeau
  • Mini saté
  • Gehaktballetjes
Gourmet
Gourmet

Kinder gourmetschotel

€ 4,45 per persoon 

  • Mini hamburger                
  • Mini Duitse biefstuk
  • Kipfilet
  • Mini slavink

Stel uw eigen gourmetfeest samen

Elk schaaltje weegt +/- 200gr, wij adviseren 300gr gourmetvlees per persoon. U kunt dus zelf uitrekenen hoeveel schaaltjes u nodig denkt te hebben.

  • Kogelbiefstuk € 7,95
  • Biefstuk Stroganoff € 5,25
  • Ossenhaas € 14,95
  • Biefstuk pesto € 6,95
  • Mini gehakt cordon bleu € 4,25
  • Duitse biefstuk (6 stuks) € 4,75
  • Varkenshaas € 5,95
  • Kipsaté (6 stuks) € 4,85
  • Slavinkjes (8 stuks) € 4,50
  • Shoarma € 3,85
  • Hamburgers (6 stuks) € 4,50
  • Kipshoarma € 4,25
  • Kipfilet € 3,95
  • Gemarineerde kipfilet € 4,25
  • Mini shaslick (6 stuks) € 4,95
  • Lamsracks (4 stuks) € 12,95

Sauzen

  • Triobakje
  • Knoflooksaus
  • Zigeunersaus
  • Cocktailsaus
  • Shoarmasaus
  • Smulsaus
  • Kruidenboter

Rollades

  • Magere runderrollade
  • Provençaalse runderrollade
  • Carpaccio rollade
  • Lenderollade
  • Stuk rosbief
  • Haasfiletrollade
  • Pampa haasfiletrollade
  • Schouderfiletrollade
  • Doorregen varkensrollade
  • Kalfsrollade
  • Kiprollade (keuze uit 500 gram of 1 kilo)
  • Kalkoenrollade
  • Fijne vleeswarenschotel (achterham, rosbief, lenderollade, kipfilet en fricandeau)

Kapschalen

  • Rundvleessalade
  • Gerookte kipsalade
  • Zalmsalade
  • Pasta pestosalade
  • Rauwkostsalade

Voorgerechten

  • Carpaccio
  • Kalfsrollade
  • Gerookte ribeye (100 gram)
  • Carpaccio complete met rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
  • Carpaccio Deluxe XXL met rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
  • Vitello Tonato complete (met veldsla, tonijnsaus en kappertjes)
  • Gerookte ribeye complete met slamelange, truffelmayo, Parmezaanse kaas en pijnboompitten

Tips

  • Reken ongeveer 300 gram vlees per persoon
  • Laat het vlees een half uur op kamertemperatuur komen voor het beste bakresultaat
  • Combineer het gourmetvlees met verse groenten, champignons en kaas
  • Maak ook eens het dessert op het gourmetstel, bijvoorbeeld flensjes

Nieuwe gourmetten

  • Aparte kleine schaaltjes
  • Gemakkelijk op te bergen in de koelkast
  • Handig uit te wisselen aan tafel
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen
  • Feestelijke presentatie

Gourmetrecepten

Mini hamburgers teriyaki
Meng 350 gram rundergehakt met 1 teentje knoflook, fijngesnipperde ui, 3 el teriyaki saus, verse peper, zout en peterselie. Maak kleine balletjes en druk deze vervolgens plat tot mini hamburgers.

Gemarineerde biefstukjes
Meng ½ eetlepel sambal met 1 eetlepel witte wijnazijn en gember naar smaak. Bestrijk hiermee de biefstukjes en laat ze 30 minuten afgedekt in de koelkast staan.

Sam Rood

Vijverhof 11
1633DS Avenhorn
0229543063

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten