Voer hieronder je cadeaukaartnummer in om het saldo op te vragen.

Registreren en saldo checken

Met de spaarpas van de Keurslager kun je eenvoudig en snel sparen. Een spaarpas is gratis verkrijgbaar bij de Keurslager en kan direct worden gebruikt om te sparen. Een nieuwe spaarpas moet nog wel worden geregistreerd. Dat doe je via de website. Hier kun je voortaan ook je spaarsaldo bekijken.

Ben je een nieuwe spaarder?
Registreer de spaarpas dan op jouw naam. Klik onder inloggen op de link 'spaarpas registreren'. Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met een activatielink. Klik op deze link om je registratie te bevestigen. Je kunt voortaan inloggen om je spaargegevens te bekijken.

Spaar je al langer en wil je jouw saldo bekijken?
Maak dan een account aan op deze website. Dit doe je via de link hieronder 'spaarpas registreren'. Nadat je het formulier hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met een activatielink. Klik op deze link om je account te activeren. Vanaf dat moment kun je inloggen om je spaargegevens te bekijken. In het geval u geen mail heeft ontvangen, kun je ons bericht versturen middels het contactformulier. Wij sturen een mail waarmee je jouw wachtwoord kunt resetten. Vervolgens kun je inloggen met het nieuwe wachtwoord en is het account direct actief.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen in de cadeaushop?
Voordat je een bestelling kunt plaatsen in de cadeaushop, dient er een account aangemaakt te worden op deze website. Heeft u al een account? Klik hier om een spaarpas te koppelen in de cadeaushop.

Is je spaarpas vervangen?
Log dan gewoon in met je bestaande gegevens en verander hier het spaarpasnummer onder Klantgegevens aanpassen. Een nieuwe registratie is niet nodig.

Maak je gebruik van een iPad, tablet of smartphone?
Let goed op bij het invullen van de velden. In het geval je op registreer hebt gedrukt en er is een veld onjuist ingevoerd, zal je mogelijk handmatig naar boven moeten swipen om aanpassingen te doen.

Sam Rood

Vijverhof 11
1633DS Avenhorn
0229543063

Openingstijden

maandag 08:30 - 18:00
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 20:30
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten